Sztárok

Mire készül a tök meztelen Kelemen Anna?

Havas Henrik egykori kegyeltje nőnap alkalmából akarja meglepni a férfiakat. Az ajándék már készül, a ráutaló jelek alább láthatóak.

Remekül szórakoztunk, amikor megtudtuk, hogy így főz Kelemen Anna, előtte pedig azon lepődtünk meg, hogy úgynevezett hétköznapi lány lett. Hogy mennyire hétköznapi, azt döntse el mindenki maga, de egy átlagos háziasszony feltehetőleg nem posztol ilyen képet magáról a Facebookra: 

Kedves Férfiak! Ahogy ígértem egy hét múlva érkezik a meglepetés ! Lesz benne keverés,kavarás nyalás és ízlelés es sok sok kézimunka????!Március 8.innentől a valódi férfiak napja is????

Közzétette: Kelemen Anna Official – 2016. március 1.

A képaláírásból kiderül, hogy Anna a március 8-i nemzetközi nőnap alkalmából készül valamire, de nem a többi nőnek, hanem a férfiaknak akar adni valamit. Az előrejelzés egyébként már ezelőtt is megvolt, egy hasonlóan “izgalmas” képpel – azon muffinpapírral takarja a mellbimbóit:

Kisütöttem valamit????!Március 8.a férfiaknak is legyen ünnep!!!(a részletekkel hamarosan jövök)????

Közzétette: Kelemen Anna Official – 2016. február 21.

A Valentin-napi sütögetést pedig képtelenek vagyunk kiverni a fejünkből:

Valentin napra én is készülök????Kissé ösdzekentem magam a mártással ????????????????????

Közzétette: Kelemen Anna Official – 2016. február 11.

Ezek után tényleg kíváncsian várjuk, hogy Kelemen Anna mivel rukkol elő a következő hétfőn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top