Sztárok

Keira elhagyta Kozsót?

A Bors úgy tudja, hogy Kozso nagy szerelme, Keira különköltözött, és új munkát vállat.

Keira és Kozso nemrég még az esküvőre készültek, ám úgy tűnik, most vége a szerelemnek – írja a Bors. “Állítólag régóta nincsenek már együtt, Keira el is költözött Kozsótól, és egy fővárosi bárban vállalt munkát. Úgy érzi, sokat tett azért, hogy Kozso felépüljön és talpra álljon, végig kitartott mellette a nehéz hónapokban, mégsem be­csülte őt eléggé az énekes. Nem volt már felhőtlenül boldog mellette” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy.

A lap felkereste az említett bárt. “Való igaz, Keira itt dolgozik egy ideje, és nagyon jól érzi ma­gát. A hely egyébként kísértetie­sen hasonlít Kozso teaházára. Az is igaz, Kozso és a barátai is gyakran felbukkantak már itt” – mondta egy lány a bárból

Kozso tagadta a hírt, azt mondta, egy szó sem igaz a szakításból. Keirát nem tudta adni, mert a fellépés után Budapesten maradt, a barátainál aludt.

A lányt a közösségi oldalán kérdezték, de csak annyit közölt: ez nem telefontéma, és nem is közösségi portálon szeretne erről beszélni.

Keira elhagyta Kozsót?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top