nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Magára hagyja férjét Vajna Tímea

Magára hagyja férjét Vajna Tímea

A Bors információi szerint Vajna Tímea a tengerentúlon szeretne karriert csinálni, így szüksége van az amerikai állampolgárságra, aminek komoly feltételei vannak.
NLCafé
f Ajánlom

A magángéppel az Oscar-gálára repülő Vajna Tímea minden erejével azon van, hogy amerikai állampolgár lehessen, ahhoz pedig sok, az Egyesült Államokban eltöltött időt kell igazolni. A Blikk információi szerint a következő öt esztendőben Vajna Tímeának, aki fél mellét megmutatta a Golden Globe-on 30 hónapot (vagyis évente 180 napot) az USA területén kell lennie. 

Az viszont bizonyos, hogy a hosszabb utakra Vajna Tímeát nem mindig tudja elkísérni majd férje, hiszen Andy Vajnának a filmipar megújításáért felelős kormánybiztosként Magyarországon is sok a dolga – írja a Bors. “Timi minden álma, hogy amerikai állampolgár legyen. Hiába több éve Andy felesége, az ottani bevándorlási hivatal malmai lassan őrölnek. Nincsenek kiskapuk, ismerősök, és ha valami gyanússá válik, évekre börtönbe dughatják az érintetteket” – mondta Vajna Tímea egyik ismerőse.

Vajna Tímea amerikai állampolgárságra hajt
Megosztás Facebookon