nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nádai Anikó felpuffadt fejjel és karikás szemmel

Nádai Anikó felpuffadt fejjel és karikás szemmel

Voltak kétségei Nádai Anikónak, hogy merje-e vállalni magát, de végül úgy döntött, közzéteszi a legutóbbi szelfijét, amelyen nem a legelőnyösebb oldalát mutatja.
NLCafé
f Ajánlom

Egyszerű, de a kismamák számára ismerős mondatokat írt ki a posztjához Nádai Anikó. “Bevállalom. Íme egy anya aki lassan 2 hete a nappaliban alszik mert a gyerek 8-9x kel éjjel, és apa tudjon aludni. Néha a sírás határán vagyok, de aztán rám mosolyog a kis csodám, és mindent elfelejtek. Ez is én vagyok, smink nélkül, karikás szemmel, felpuffadt fejjel….ilyen egy anya élete…”

via Facebook/Nádai Anikó
via Facebook/Nádai Anikó

A Farm műsorvezetőjének posztját rengetegen lájkolták, pedig ő maga azt állítja, voltak kétségei, hogy jó ötlet-e megosztani egy ilyen képet. A több száz hozzászóló véleményét pedig ez a megjegyzés foglalja össze a legjobban.

“Annyira örülök, hogy végre van egy közszereplő, aki igenis, meri vállalni, hogy az anyaság nem mindig móka és kacagás, és hogy az ő babája nem a nagy könyves baba!
Köszönöm sok ezer anyuka nevében!” – írta a kommentelő. Sok más hozzászólásban pedig megnyugtatták Nádai Anikót, hogy így is gyönyörű.

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a kismamás fotóját kétszer annyian lájkolták és dicsérték meg egy óra alatt, mint a szelfijét, amelyen szépen kisminkelve mosolyog:

Szép estét Nektek! ❤️❤️❤️

Közzétette: Nádai Anikó – 2016. február 17.

Megosztás Facebookon