Sztárok

Stohl András állandó lelkiismeret-furdalásban él

Stohl András számára sosem teljes az élet.

Stohl András a Fókuszban mesélt a gyerekeiről és arról, hogy állandó lelkiismeret-furdalásban él. Igazából sosem tud teljes lenni az élet, mert mindig van bennem lelkiismeret-furdalás. Szerencsére sok meló van, mégis olyan, mintha az egy másik életem lenne, emiatt viszont nem tud teljes lenni az, amit a családdal töltök. Franciska például nagyon nem szereti, ha elmegyek este játszani. Akkor nagyon kivan. Mindig mondja: apa ne menj el! Nem tudom kárpótolni. Semmivel nem lehet kárpótolni azt, hogy nem vagyok ott a gyerekkel. A nagy mázli az, hogy Ancsi van, és ő teljes értékűen ott van velük minden pillanatban – mondta a színész, aki reméli, fiatalos apuka tud maradni.

Andris nagyon vagány! Most még azért kisbaba, tehát egyelőre nem nagyon tudom, mi mindent lehet majd vele csinálni, de nagyon szeretném, ha később jönne velem vadászni, ha csajozna. Szóval szeretném, ha igazi kis pasi lenne belőle. De én 49 éves leszek most február 23-án, és mire ő elkezd serdülni, én már jócskán benne leszek a korban. Azt remélem, fiatalos apuka maradok, és azt, hogy ő megfiatalít engem – idézi a Blikk a Válótársakkal visszatért Stohl Andrást.

Stohl András állandó lelkiismeret-furdalásban él

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top