Sztárok

Sarka Kata szerint ennyit kell fogynia Hajdú Péternek

Aligha kérdéses, hogy Sarka Kata mennyire ért a különböző diétákhoz. Most pedig Hajdú Péteren megmutathatja, mit tanult az elmúlt években.

Nagyon tudatosan kiművelte magát Sarka Kata, ami az egészséges táplálkozást illeti. A gyerekeit is úgy neveli, hogy a kis Noncsika és Dávidka már most tudja, mik azok a szénhidrátok, milyen fajtáik vannak, de Hajdú Péter eddig elnézőbb volt magával szemben.

Sarka Kata szerint ennyit kell fogynia Hajdú Péternek

Egészen mostanáig, ugyanis most megkérte a feleségét, hogy segítsen neki a fogyókúrában.

“A férjem felhívott, hogy szeretné, ha ÉN írnék neki diétát” – mondta büszkén Sarka Kata, akit kórosan soványnak is bélyegeztek már, pedig ő állítja, hogy pontosan érzi, mi az ideális testsúlya. Sőt, azt is látja, hogy a férjének mi lenne.

Sarka Kata szerint ennyit kell fogynia Hajdú Péternek

“Egyébként most pont nincs szüksége diétára, mert van az a 3-4 kiló, ami bármikor lemehet, de végre engem kért meg arra, hogy segítsek neki ebben, és ez olyan jólesett.”

Mivel Sarka Kata pontosan ismeri a férje ízlését, egy vércsoportdiétát ír majd neki, amiben kicserél néhány dolgot, és az is biztos, hogy olyan étrendet állít össze, ami betartható. “Az edzésbe nem nagyon kell beleszólnom, mert egész sokat sportol. Focizik, karatézik.”

Sarka Kata szerint ennyit kell fogynia Hajdú Péternek

Korábban, amikor Sarka Kata a fitneszversenyre készült, túlságosan is lesoványodott, és 48 kilósan nemcsak a férjének, de magának sem tetszett már annyira. “Az akkor volt kemény, amikor a verseny miatt egész napra bedobozoltam a natúr csirkét, párolt zöldséget reggelente” – mesélte Kata.

A teljes beszélgetést a videóra kattintva nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top