Sztárok

Ábel Anitát elcsábította a TV2 az RTL Klubtól

Ábel Anita a TV2-n folytatja televíziós pályafutását.

Ábel Anita több mint tizenöt éve dolgozik az RTL Klubnál, 2001-ben kezdte a reggeli műsorban, majd egy kis időre átigazolt a királyi tévéhez, de 2012 óta ismét a legnézettebb kereskedelmi csatorna arca volt az RTL II-re került Heti Hetes állandó szereplőjeként. Más műsorokban azonban nem kapott feladatot. A Bors információi szerint a TV2 komoly ajánlattal kereste meg, kiemelt szerepet szán neki. Úgy véli, nem lesz abból probléma, hogy a vezetést gyakran kritizáló Heti Hetesből egy kormányközeli csatornához kerül. “Betegesnek és már-már má­niákusnak tartom ezt a megközelítést, mert a tévé mégiscsak a nézőnek szól, aki meg egyet akar, kikapcsolódni. Nem az ér­dekli, ki szerepel a cégjegyzékben, hanem az, hogy mit és kit lát a dobozban. Én feladatokkal foglalkozom, és felkéréseket ítélek meg, valamint azt, hogy milyen csapatban dolgozhatok. A néző távirányítóján a gombok nem politikai pártokat vagy befektetőket kapcsolgatnak, hanem műsorokat. A változás jó, a változás kell. Egyébként a Reggeli 2005-ös megszűnése óta nem állok szerződéses kapcsolat­ban az RTL Klubbal, így – bár jól hangzik – nem volt mit felmondani” – nyilatkozta a Borsnak Ábel Anita.

Ábel Anitát elcsábította a TV2 az RTL klubtól

A színésznő egyébként még egy darabig látható lesz az ATV képernyőjén A nő háromszor című műsorban, de nem tudni, meddig maradhat ott. “Még a jövő zenéje, de úgy vélem, hogy megfelelő feladatok mellett egy fenékkel egy lovat kell megülni, azt viszont teljes erőbedobással és maximálisan beleadva mindent” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top