Sztárok

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet ettől olyan jó pár

19 éve nem tudnak szabadulni attól, hogy időről időre összeboronálják őket. Laonardo DiCaprio és Kate Winslet tényleg eszményi pár lennének, ha végiggondoljuk.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet soha annyit nem mutatkozott együtt nyilvános eseményeken, mint az elmúlt hónapokban, pedig két közös filmet is forgattak már. Idén mindkettőjüket jelölték az összes létező filmes díjra, DiCaprio már csak a legjobb színésznek járó Oscart nem hozta el a legutóbbi alakításáért, a legnagyobb rajongója pedig a brit színésznő. A SAG gálán például csak az ölelésükről beszéltek.

Megnézem
Összes kép (1)

A kettőjükről készült közös képek alatt a rajongók minden alkalommal elméláznak, milyen szép pár is lennének, ráadásul még akadnak ilyen megjegyzések is Kate Winslet egyik instagram oldalán. “Talán egy másik életben együtt leszünk.”

Maybe in another life we will be together #katewinslet #quotes #leonardo

Kate Winslet (@kate.winslet.official) által közzétett fénykép,

Az igazság az, hogy valójában ők nagyon jó barátok, és erről sokszor beszéltek már. “Gyerekek voltunk, amikor a Titanicot forgattuk, és Leo úgy óvott, mint a kishúgát. Így állunk ma is egymáshoz, mint a testvérek. Nekem ő a legjobb barátom” – mesélte még néhány éve a színésznő. Olyannyira a legjobb barátok, hogy DiCaprio vezetett oltár elé Winsletet a harmadik esküvőjén. Pedig akkor is sokan állították: a színésznek kellett volna vele oltár előtt állnia, és nem mint a tanúja, hanem mint vőlegény.

A rajongók persze hosszasan tudják sorolni, miért is kellene a két színésznek együtt lennie most. Íme a legtipikusabb érvek:

1. Mostanra “összeértek”

Annak idején még Kate Winslet inkább a magánéletére koncentrált, míg DiCapriónak a karrierje volt fontos. Mostanra viszont teljes köztük az összhang, mindketten szívesen válogatnak a filmek között, de egyiküknek sem a munka a legfontosabb.

2. A közös jelenetek önmagukért beszélnek

A közös munkáik pedig láthatóan változtak velük. A Titanic idején még mindenki csak a romantikus film miatt látta őket jó párnak, tizenegy évvel később. 2009-ben viszont a Szabadság útjai forgatásán sokkal jobb érezhető volt az összhang közöttük.

Megnézem
Összes kép (1)

A film rendezője, akkor még Winslet férje, Sam Mendes volt, aki az akkori beszámolók szerint kínosan érezte magát a forgatáson.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet:

3. Mert ahogyan egymáshoz érnek…

…az többet mond minden szónál.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet:

A díjátadó partin néhány évvel ezelőtt, amikor elcsattant a csók, akkor minden rajongóban feléledt a remény. 

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet:

Sokan úgy gondolják, hogy Kate Winslet érzései változtak meg idővel, mert DiCaprio mindig is rajongott a barátnőjéért.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet:

Nemcsak a Golden Globe-összeborulás Winslet és DiCaprio emlékezetes pillanata, hanem az is, ahogyan egymás sikerének szoktak örülni.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet:

4. Ugyanolyan fanyar a humoruk

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet:

A legjobban ők értik egymás vicceit. Ahogyan az őket ismerők mesélik, a környezetük gyakran érzi úgy, hogy kívülálló, amikor Winslet és DiCaprio ugyanabban a társaságban van, és beszélgetni kezd egymással.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet:

5. Mert amikor együtt vannak, az a valóra vált Titanic romantika

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet:

Minden közös képük és ölelésük egy újabb remény arra, hogy egyszer lesz még valami igazi szerelem köztük. És ezúttal Rose nem öli meg Jacket.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top