Sztárok

Kisfiával együtt jár dolgozni Tatár Csilla

A stáb tagjai pedig teljesen körberajongják a csöppséget, míg Tatár Csilla forgat.

Tatár Csilla minden forgatási napja cukiságbombával telhet a bébiszitterkedni vágyó stábtagok számára, akik a forgatási szünetekben minden bizonnyal kézről kézre adják Milánt. Tatár Csilla ugyanis már korábban elmesélte, hogy kisfiát természetesen magával viszi munkahelyére, szükséges időközönként ugyanis megszoptatja, s amíg dolgozik, addig édesanyja ügyel a kicsire.

Mivel már nem csupán A Dal, hanem a Magyarország szeretlek! című műsornak is Tatár Csilla a háziasszonya, a három hónapos Milánt így még többen tudják körülrajongani, amit a kicsi nyilván teljes joggal élvez. Így volt kedden is, amikor Tatár Csilla megint megmutatta Milán hátát egy szelfivel, és megörökítette az elfogyasztott nutellás kenyerek élményét, valamint viccesen közölte, hogy édesanyjának a stáb mellett alig jut szerep.

Ez a kép azután készült az öltözőmben, hogy megettünk 20 nutellás kenyeret (én 19-et)! 🙂 Amíg mi falatoztunk, addig Mil…

Közzétette: Tatár Csilla – 2016. február 16.

Itt pedig egy másik cuki fotó a csöppségről Tatár Csillától. Reméljük, hamarosan láthatjuk az arcát is.

Így a legjobb.:) #mondaylove #milanruben

Közzétette: Tatár Csilla – 2016. február 15.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top