nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vujity Tvrtko balettozott, ma már nem lesz jobb – videó

Vujity Tvrtko balettozott, ma már nem lesz jobb – videó

El tudod képzelni a pillanatot, amikor Vujity Tvrtkonak azt mondja egy balettoktató, hogy: "akkor, popsi feszít"?! Megtörtént!
Avatar
P.L.
f Ajánlom

A reggeli Mokkában az új őrületet mutatták be, a felnőtt balettet. Vujity Tvrtko pedig volt olyan jó fej, hogy beállt, és ropta, illetve megpróbálta, amivel ma már kora reggel garantáltan megcsinálta a napunkat.

Egyébként Vujity Tvrtko mindig minden vicces dologban benne van, a Sztárban sztár adásaira is elment nevelt lányával korábban, és a színfalak mögött táncoltak, ha éppen bulizós zeneszámot adtak elő a versenyzők. Persze az nem volt ilyen látványos, a mai sokkal jobban sikerült.

Mivel a Mokka műsorvezetője Vujity Tvrtko kételkedett saját képességében, hogy a balettmozdulatok sikerülnek neki, azonnal beállt, illetve beállították, de nem húzzuk tovább az időt…

“Magamon is megdöbbentem, egyetlen sportsikerem ugyanis az, hogy elvettem egy válogatott kosárlabdaedzőt, aki ugye a feleségem” – mondta nevetve az NLCafénak Tvrtko, aki hozzátette, hogy szerinte nagyon zúzósra sikerült a mutatványa. #szentigaz 

A lényeg itt van, 04:05-től:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon