Sztárok

Szabó Zsófi és párja saját ruhamárkát dobnak piacra

Szabó Zsófinak és párjának nagy terveik vannak.

Szabó Zsófi és párja, Zsolt a hétvégén tartott Story-gálán először jelentek meg együtt nagy nyilvánosság előtt. Az eseményen arról is meséltek a Borsnak, hogy nemcsak esküvőt, de egy közös vállalkozást is terveznek.

Szabó Zsófi és párja saját ruhamárkát dobnak piacra

“Lesz egy közös gyerekünk, egy közös cég. Új ruhamárkát dobunk piacra, elérhető áron. Letisztult lesz, amilyen Szabó Zsófi 2016-ban. Nem vagyok divattervező, ezért áll mellettem egy szakmai csapat, amely segít megvalósítani az elképzeléseimet” – magyarázta Szabó Zsófi, miközben smaragdzöld ruhájára mutatott. “Ez egy egyedi, méretre gyártott darab, tehát nem a báli ruha lesz a profilunk, de sokrétű stílust képviselünk majd, főként praktikus és kényelmes darabokat fogunk készíteni. Olyan ruhákat kell elképzelni, amiket fel lehet venni iskolába, a munkahelyre, ugyanakkor egy vacsorán is meg lehet bennük jelenni a nap végén” – mondta el Szabó Zsófi.

Nézegess képeket a Story-gáláról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top