Sztárok

Most látszik Palvin Barbi igazi alakja

Palvin Barbi végre egy olyan Victoria’s Secret-modell, akinek olyan nőiesen tökéletes alakja van, amilyet a legtöbben szeretnénk.

Ez pedig nem azt jelenti, hogy nádszál lenne, hanem csak egyszerűen vékony, de nem csontsovány, mint a legtöbb fehérneműmodell, csak pont ideális a teste. Palvin Barbara ugyanis nemrég egy olyan fürdőruhákat gyártó cég reklámarca és címlaplánya lett, akiknek legfőbb profiljuk, hogy éppen csak minimális retust tesznek a modellek testére.

Ilyen tehát Palvin Barbi igazi teste:

Most látszik Palvin Barbi igazi alakja

Sőt a cégnek volt olyan plus size modellje, akinek alakja azért nem felelt meg a lap kreatívjainak, mert nem volt elég duci.

A korábban ufófejjel riogató Palvin Barbit pedig talán most látjuk először olyan természetesen egy címlapon, ahogy ő csak a közösségi oldalán szokott pózolni. Extradögös fürdőruhákban játszik a homokos tengerparton Palvin Barbi, ráadásul a róla készült videóban látszik, hogy a legkevesebb utómunkával kerültek ki a képek.

Itt pedig néhány fotó a Sports Illustratedtől:

Fotó: Sports Illustrated
Fotó: Sports Illustrated

 

Fotó: Sports Illustrated
Fotó: Sports Illustrated

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top