nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Mi lehet az a szőrös Dukai Regina nyakában?

Mi lehet az a szőrös Dukai Regina nyakában?

Először fel sem ismertük Dukai Reginát, mert más a haja, de ez a nagy szőr?! Ez mi?!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Úgy tűnik, a glammodell a napokban szőkéről barnára váltott, ráadásul ahogy nézegettük a közösségi oldalára feltöltött képeket, az is kiderült, hogy fülig szerelmes. Dukai Regina nemrég jelentette be ugyanis, hogy párja van, volt is belőle kisebb botrány, de már ezen is túl vagyunk.

A legfőbb kérdés viszont most az, hogy mi a manó lehet Dukai Regina nyakában?!

Mármint látjuk, hogy valami szőr, boa vagy sál, vagy bárminek is nevezzük, de ez a szín elég természetellenes. Ráadásul a formája is olyan, mintha egy mesefigura költözött volna szobafestéssel riogató Dukai Regina nyakába. Plusz a haja is sokkal sötétebb.

????????????????

Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép,

Mert a frizurája eddig ilyen volt:

????????

Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép,

 

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon