nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nyugodjunk meg, Daniel Craig nem vágja fel az ereit

Nyugodjunk meg, Daniel Craig nem vágja fel az ereit

Daniel Craig igent mondott egy 20 részes sorozatra, ezért nem lesz ideje egy újabb James Bond-filmre. Állítólag fel is vágná az ereit, ha ismét 007-es ügynök lenne.
NLCafé
f Ajánlom

Az egész brit sajtón, aztán a világ több médiatermékében is végigsöpört a hír, hogy Daniel Craig inkább felvágná az ereit, mintsem hogy újra James Bond bőrébe bújjon. Ráadásul titokban leszerződött egy 20 részes amerikai sorozathoz, a Purity mellett pedig nem is lenne ideje az ügynököt eljátszani.

A 47 éves színésztől pedig ennek kapcsán idéztek is: “Inkább felvágnám az ereimet, mintsem hogy újra James Bond legyek. Más kihívásokra vágyom. És le…om, ki lesz a következő Bond, sok sikert neki!”

Nyugodjunk meg, Daniel Craig nem vágja fel az ereit

Mindezzel csak két probléma van. Az egyik, hogy az ominózus idézet még jóval korábban, tavaly a James Bond-premieren hangzott el Daneil Craigtől, aki azt mondta, hogy most egy ideig nem akarna 007-es ügynök lenni, mert nagyon megterhelő a forgatás. Sőt hozzátette, hogy kezd ebből kiöregedni, de pénzért még igent mondana a szerepre. Az pedig, hogy nem érdekli, ki jön utána, még érthető is, ahogyan az is, hogy sok sikert kívánt az utódjának.

A másik gond ezzel a történettel, hogy Daneil Craig összesen négy James Bond-filmet forgatott tíz év alatt, tehát az idejébe éppenséggel belefér egy 20 részes sorozat is. Szóval mindenki megnyugodhat, Craig nem vágja fel az ereit, és nem lehet tudni, őt kérik-e fel következőnek is az ügynök szerepére, vagy éppen valaki mást.

 

Megosztás Facebookon