Sztárok

Az igazság: ezért nem ment be Pataky Attila a Story-gálára

Biztonsági őrök állították meg Pataky Attilát, mert regisztráció nélkül akart bemenni a Story-gálára.

“Nem elzavartuk, hanem a nem regisztrált vendégeit nem tudtuk beengedni, tekintettel a biztonsági előírásokra, illetve a hely befogadóképességének limitált létszámára. Ezt követően Pataky Attila döntött úgy, hogy inkább ő sem vesz részt a rendezvényen” – magyarázta el a helyzetet a Central Médiacsoport képviselője.

A zenész több emberrel érkezett a Story-gálára, mint amennyivel a vendéglistán szerepelt, de bízott abban, hogy személye garancia lesz a bejutásra. Nem így történt.

Ahogy a Bors megírta, egy meghívóra hatan jutottak, a társaságban ott volt a zenész felesége és az öccse, illetve annak párja is. Pataky Attila ingerülten, szitkozódva járkált fel-alá a regisztrációs pultnál, majd megpróbálta elintézni, hogy beengedjék őket. Hívatta is az egyik főnököt, de vele nem jutott semmire. Aztán a belépésre jogosító karszalag nélkül elindult befelé, de a biztonságiak útját állták. “Megyünk haza!” – vetette végül oda indulatosan a feleségének, és mindannyian elviharzottak a rendezvényről, írja a lap.

Pataky Attilát elzavarták a Story-gáláról

“Minden vendégünknek zökkenőmentes bejutást biztosítottunk a Story-gálára annyi kísérővel, ahányan regisztrálva voltak a vendéglistánkon. Ez a meghívott személy, plusz egy, kivételes esetekben plusz két főt jelentett. A Story-gála egy exkluzív esemény, amelyre csak a vendéglistán szereplőket tudtuk beengedni” – írja nyilatkozatában a Central Médiacsoport.

Nézegess képeket a Story-gáláról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top