Sztárok

Együtt vonul vidékre Fördős Zé és Nádai Anikó

Egy ideje már mennek a találgatások, de erre senki sem tippelt: Fördős Zé és Nádai Anikó együtt vonul el vidékre.

Nádai Anikó és Fördős Zé új terepen bizonyíthat tavasszal, ugyanis ők lesznek az RTL Klub tavasszal induló Farm című realityjének műsorvezetői. 

Együtt vonul vidékre Fördős Zé és Nádai Anikó

A piacvezető csatorna vadonatúj valóságshow-jába egyébként csaknem nyolcezren jelentkeztek. A Farm helyszínéül szolgáló múlt századbéli tanyán a kiválasztott játékosoknak embert próbáló körülmények között kell majd bebizonyítaniuk, hogy kemény fából faragták őket. Legyen szó bármilyen mezőgazdasági munkáról vagy kilátástalannak tűnő helyzetről, érdemes lesz küzdeni, hiszen a legszívósabb és legkitartóbb versenyző húszmillió forint összértékű nyereménnyel távozhat a műsorból.

Együtt vonul vidékre Fördős Zé és Nádai Anikó

“Lesz ennek egy ilyen gyógyászati hatása is, hogy egy szanatóriumba elvonulunk. Nem érnek el a barátok, rokonok sem” – mondta Fördős Zé. Nádai Anikó kisfia nyáron született, és a műsorvezető örül annak, hogy a Farmra viheti magával Patrikot is.

Íme a MEGLEPETÉS!!! Kattintsatok az alábbi linkre és minden kiderül!!! ❤️http://rtl.hu/rtlklub/farm/breking-nadai-aniko-es-fordo-ze-hatalmas-bejelentesre-keszul

Közzétette: Nádai Anikó – 2016. február 15.

A videóra kattintva megnézheted a két műsorvezetővel készült interjút:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top