Sztárok

Még mindig nincs jól Csűrös Karola

Csűrös Karola már nehezen viseli az ágynyugalmat.

Csűrös Karola még január közepén szenvedett balesetet előadás közben. Bokaszalag-szakadása van, ezért feküdnie kell, amit már nagyon un. Ez nem is csoda, hiszen már három hete ágynyugalomra van ítélve. A művésznő nem gipszet, hanem úgynevezett bandázst visel a lábán, amely a gipsszel ellentétben olykor-olykor eltávolítható a sérült végtagjáról, de a Szomszédok Etusa legszívesebben végleg búcsút intene rögzítőjének.

“Nem igazán vagyok jól… Sokat fekszem, alig járkálhatok és nehezen viselem. Mit tehetnék? Sokat olvasok, és nézem a televíziót. A férjem mindent megcsinál helyettem, még bevásárolni is elmegy, de már alig várom, hogy újra mozoghassak” – mondta lehangoltan Csűrös Karola, amikor a Bors a kényszerpihenője felénél az állapota felől érdeklődött.

Még mindig nincs jól Csűrös Karola

A hetvenkilenc éves művésznő még hetekig férje, Horváth Ádám rendező segítségére lesz szorulva, azonban bízik abban, hogy bokája komplikáció nélkül meggyógyul, és áprilisban visszatérhet a Madách Színház színpadára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top