nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csobot Adél és Istenes Bence minikoncertet adott

Csobot Adél és Istenes Bence minikoncertet adott

Nagy sikert aratott az a kis videó, amelyet Istenes Bence töltött fel a közösségi oldalára a Csobot Adéllal rögtönzött "koncertről".
NLCafé
f Ajánlom

“Koncertet adunk a szomszédoknak, de még nem állt annyira össze. elneeezest!!!” – írta Istenes Bence a közösségi oldalán, rengeteg mosolygós jellel megspékelve.

A műsorvezető gitározott, miközben Csobot Adél a háttérben segített neki. Nézzétek, milyen jó hangulatú kis előadással szórakoztatták a szomszédokat:

koncertet adunk a szomszedoknak, de meg nem allt annyira ossze ???????????????????? elneeezest!!! ???????????????????? #concert #home #love #hungary

Közzétette: Istenesbence – 2016. február 14.

Istenes Bence és Csobot Adél a kisfiuk születését már nagyon várják, és amióta kiderült, hogy az énekesnő terhes, minden napjuk vidáman telik. Bár sokan csak felesleges giccsnek tartják, de a pár számára a Valentin-nap is csak egy újabb ok volt arra, hogy kifejezzék, mennyire szeretik egymást.

Szereti, ha meglepődöm.Szereti, ha nevetek. Szereti, ha királylánynak érzem magam mellette. ????❤️????????????❤️???? #é…

Közzétette: Csobot Adél – 2016. február 14.

Megosztás Facebookon