nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
A Dal 2016: Tatár Csilla beszólt a kritikusainak

A Dal 2016: Tatár Csilla beszólt a kritikusainak

Tegyük hozzá, teljesen igaza van, és imádjuk, amiért ennyire jó fej módon tette mindezt.
Avatar
P.L.
f Ajánlom

Semmi levél, semmi felesleges vagdalózás, gyors és egyszerű üzenetet kapott mindenki!

A mezítlábasan táncoló Tatár Csilla felvette a kesztyűt és üzent azoknak, akik őt kritizálják, és emellett azoknak is, akik nem fogadják el saját magukat úgy, ahogy vannak. Mióta Tatár Csilla életet adott kisfiának, minden percét lefoglalja az anyaság, amitől csak még sugárzóbb és magabiztosabb lett. A Dal 2016 háziasszonya korábban elmondta, köszöni szépen, remekül van, és esze ágában sincs azzal foglalkozni a rengeteg teendője mellett, hogy éppen hány kilótól kellene megszabadulnia. Tatár Csilla 20 kilót hízott a terhessége alatt, 15 azonban ebből azonnal lement, a többivel pedig majd foglalkozik, amikor éppen úgy tartja kedve.

“Azzal sem nagyon foglalkozom, hogy mit mutat a mérleg, vagy hogy milyen a frizurám. Amióta Milán megszületett, egyszer jutottam el fodrászhoz, és bevallom őszintén, ez nagyon jót tett a lelkemnek.(…) Nem sokat alszom, eddig három óránál többet egyhuzamban még nem sikerült, de számítottam rá, hogy ez így lesz. Szerencsére jól bírom a strapát” – mondta korábban a Best magazinnak Tatár Csilla.

Igaza is van, és teljes mértékben egyet tudunk érteni a pólójára nyomtatott üzenettel: “My body, my rules”, vagyis “az én testem, az én szabályaim”.

#iamnotperfect #dontwannabe #tobemother #happy ????❤Ruha: Prieston by Noemi Nagy

Közzétette: Tatár Csilla – 2016. február 13.

A Dal 2016 újabb fordulójának második előadója előtt egyébként Tatár Csilla átöltözött, nyomatékosítva ezzel is, hogy az üzenet egy erősen átgondolt koncepció része volt.  

Tatár Csilla beszólt a kritikusainak

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon