Sztárok

Némedi Mari fizette Szecsődi Karcsi szilikonját

A Bors úgy tudja, hogy a Megasztárból ismert énekes nemátalakító műtétjét egy nagyobb összeggel finanszírozta Némedi Mari.

Az elhunyt énekesnő lánytestvérei az iratok rendezése közben találtak egy szerződésre, melyben az áll, hogy a Megasztárból ismert művész tartozik Némedi Mari örököseinek – írja a Bors.

A napilap szerint a színésznő és Szecsődi Kari azóta ápoltak remek viszont, mióta az énekes feltűnt a Megasztárban. A birtokukba jutott információk szerint azonban a tehetségkutató után Szecsődi Kari nagyon rossz anyagi helyzetbe került, ekkor sietett segítségére Némedi Mari, aki kifizette helyette a közüzemi számlákat. A lap úgy értesült, hogy a nemátalakító műtéten átesett Szecső Kari mellimplantátumát is Némedi Mari állta.

Némedi Mari fizette Szecsődi Karcsi szilikonját

Némedi Mari 64 évesen halt meg, és igen komoly vagyont hagyott maga után. Három budapesti belvárosi lakása, egy fóti nyaralója és egy szilasligeti háza is volt, ezeknek a becsült összértéke 100 millió forint lehet, ennyit hagyott hátra Némedi Mari. De hogy ki örökli a vagyont, az még a jövő zenéje. Nem tudni ugyanis, hogy a színész-énekesnő hagyott-e végrendeletet.

Némedi Mari fizette Szecsődi Karcsi szilikonját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top