nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Némedi Mari fizette Szecsődi Karcsi szilikonját

Némedi Mari fizette Szecsődi Karcsi szilikonját

A Bors úgy tudja, hogy a Megasztárból ismert énekes nemátalakító műtétjét egy nagyobb összeggel finanszírozta Némedi Mari.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az elhunyt énekesnő lánytestvérei az iratok rendezése közben találtak egy szerződésre, melyben az áll, hogy a Megasztárból ismert művész tartozik Némedi Mari örököseinek – írja a Bors.

A napilap szerint a színésznő és Szecsődi Kari azóta ápoltak remek viszont, mióta az énekes feltűnt a Megasztárban. A birtokukba jutott információk szerint azonban a tehetségkutató után Szecsődi Kari nagyon rossz anyagi helyzetbe került, ekkor sietett segítségére Némedi Mari, aki kifizette helyette a közüzemi számlákat. A lap úgy értesült, hogy a nemátalakító műtéten átesett Szecső Kari mellimplantátumát is Némedi Mari állta.

Némedi Mari fizette Szecsődi Karcsi szilikonját

Némedi Mari 64 évesen halt meg, és igen komoly vagyont hagyott maga után. Három budapesti belvárosi lakása, egy fóti nyaralója és egy szilasligeti háza is volt, ezeknek a becsült összértéke 100 millió forint lehet, ennyit hagyott hátra Némedi Mari. De hogy ki örökli a vagyont, az még a jövő zenéje. Nem tudni ugyanis, hogy a színész-énekesnő hagyott-e végrendeletet.

Némedi Mari fizette Szecsődi Karcsi szilikonját

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon