nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ekkor lesz Szabó Zsófi esküvője

Ekkor lesz Szabó Zsófi esküvője

A Story Extra műsorvezetője, Szabó Zsófi elárulta, hogy mikor tartják meg vőlegényével az esküvőjüket.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szabó Zsófi azt mondja, nagyon boldog menyasszony, azonban még egy pillanatot sem tudott foglalkozni az esküvőjével. “Pedig már szorít az idő. De bízom benne, hogy leszek olyan ügyes, hogy pár hónap alatt összehozom, hiszen nyári esküvőt szeretnék. Egy esküvőszervező segítségével keresgélem a tökéletes esküvői helyszínt” – mesélte a Borsnak Zsófi.

“Elsején leszünk egy éve együtt Zsol­tival, utána fogok tudni a szer­vezésre koncentrálni. Sokan meglepődnek, mennyit változtam, közben egyszerűen csak annyi történt, hogy felnőttem. Húszévesen ismert meg az ország, azóta eltelt nyolc év. Nem tagadom, Zsolt igazán nagy változást hozott az életembe. Nem csak külső jegyekben változtam meg. Sokkal harsányabb voltam és a kirakatban éltem az éle­te­met. Ma már kevesebb helyre megyek el, megfontoltabban nyilatkozom, visszafogottabb lettem, a szexualitásból is kevesebbet mutatok kifelé” – ecsetelte Szabó Zsófi, a Story Extra műsorvezetője.

Ekkor lesz Szabó Zsófi esküvője

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon