nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kiderült, ki a titkos harmadik Sarka Katáéknál

Kiderült, ki a titkos harmadik Sarka Katáéknál

Mert még valaki biztos, hogy volt a hálószobában, ez 100%!
Avatar
P.L.
f Ajánlom

Persze semmi nagy leleplezésre nem kell gondolni, egyszerűen csak egy vicces gondolat futott át az agyunkon, hogy vajon a mindig szexi Sarka Kata és a karatebajnok Hajdú Péter mellett ki lehetett még a szobában?! Mert ezt a fotót, sem bottal, sem hosszú karral, sem kutyával (mert Tara épp Sarka Kata formás hátsóján, Milla pedig szerényen mellette fekszik), sem a gyerekekkel nem készíttethették, mert ők már óvodában és iskolában voltak.

De akkor mégis ki lőtte a fotót?!

Ezt a fotót, itt ni:

Megint jól indult a reggel????✌????️ Gyerekek oviban, suliban, én pedig vissza tudtam feküdni 5 percre! Vagyis szerettem volna…????????????

Közzétette: Sarka Kata – 2016. február 11.

Természetesen azonnal tárcsáztuk Sarka Katát, aki, mikor meghallotta a kérdést, értve a poént felnevetett, és azonnal érthető magyarázattal szolgált.

“Az édesanyám vigyáz a héten a gyerekekre, és most is átjött, ő készítette a fotót” – mondta az NLCafénak a korábban paprikás Sarka Kata, aki közben elmagyarázta, hogy van, mikor már korán reggel meglátogatja őket édesanyja. Így ezek a rejtélyesnek tűnő képek az ő keze által készülnek, csakúgy, mint a süti, amit az unokáknak süt… gondoljuk mi (persze cukormentesen).

Így tettünk tehát pontot az “ügy” végére.

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon