Sztárok

Melanie Griffith félmeztelen képpel nosztalgiázik

Egykor Melanie Griffith és Don Johnson voltak a hollywoodi álompár. Úgy tűnik, ez a színésznőnek mostanában sokszor eszébe jut.

 Nosztalgikus hangulatban volt Melanie Griffith, aki egy 1973-ban készült fotót posztolt a közösségi oldalára.

“Don és én, amikor a Nightmoves című filmet forgattam…16 éves voltam, ő 24” – írta a képhez, aminek látszólag semmi aktualitása sincs, legalábbis nem köthető most semmilyen évfordulóhoz a fotó.

Melanie Griffith félmeztelen képpel nosztalgiázik

Talán csak annyi, hogy mostanában sokszor  találkozik a volt férjével Melanie Griffith, mivel közös lányuk, Dakota Johnson egyre keresettebb színésznő, és a szülők minden premieren ott akarnak lenni a gyerekükkel.

A Szürke ötven árnyalata után most egy romantikus komédiában, a Hogyan legyünk szinglik? című filmben szerepel Dakota Johnson
A szürke ötven árnyalata után most egy romantikus komédiában, a Hogyan legyünk szinglik? című filmben szerepel Dakota Johnson

Tavaly, közel nyolc év után először készült olyan kép, amelyen Griffith és Johnson együtt voltak. Annak idején a második házasságuk állítólag azért ment tönkre, mert Griffith beleszeretett Antonio Banderasba, de a válás ennek ellenére sima ügy volt. Johnson ugyanis a lányuk érdekeit tartotta szem előtt. Később ő is megnősült, és azóta is együtt él a negyedik feleségével.

Melanie Griffith félmeztelen képpel nosztalgiázik

Pedig annak idején Melanie Griffith és Don Johnson igazi álompárnak számított. A színésznő 14 évesen szeretett bele későbbi férjébe, akihez kétszer is feleségül ment. Az első nekifutásnál még túl fiatalok voltak, ahogy mondta.

A galériára kattintva is láthatod, mennyire odavoltak egymásért egykoron.

Állítólag Don Johnson azért sem akart találkozni túl sűrűn Griffith-szel a válásuk után, mert utána és talán azóta is ugyanúgy vonzódik hozzá, mint egykor, a kapcsolatuk elején, ráadásul ugyanolyan jól szórakoznak egymás társaságában, mint anno. Talán a színésznő sem véletlenül került nosztalgikus hangulatba.

Melanie Griffith félmeztelen képpel nosztalgiázik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top