Sztárok

Ilyen lett Hugh Grant arca három hónap alatt

Erős túlzás lenne azt állítani, hogy rá sem lehet ismerni Hugh Grantre, de az biztos, hogy valahogy furcsán néz ki.

Ritka alkalmak egyike volt a Roll Out The Red Ball adománygyűjtő est, amikor Hugh Grant részt vett egy hivatalos rendezvényen. A színész kerüli a nyilvánosságot, különösen, amióta kicsit zűrös lett a magánélete.

Hogy röviden vázoljuk, miről van szó, próbáljuk gyorsan összefoglalni. Hugh Grant negyedik gyereke decemberben született meg, a második gyereke anyjától, Anna Ebersteintől. Az első és a harmadik gyereke édesanyja Tinglan Hong, akinek a színésszel máig jó a viszonya, sőt közel egy évvel ezelőtt úgy tűnt, ismét megpróbálják együtt.

“Boldogabb és kedvesebb lettem, amióta családom van. És nyugodtabb is” – mondta a kameráknak Hugh Grant, aki nemcsak temperamentumban változott, de külsőre sem olyan, mint volt. 

Ilyen lett Hugh Grant arca három hónap alatt

Hogy mitől kerekedett ki a színész, nem tudni, viszont a kritikus megjegyzések szerint három hónap alatt éveket öregedett. Elég megnézni tavalyi fotókat, és már azon is látszik a különbség.

A bal oldali kép novemberben készült, vagyis csak néhány héttel a mostani esemény előtt.

Ilyen lett Hugh Grant arca három hónap alatt

A rajongók legnagyobb bánata azonban nem is a színész mostani megjelenése, mert így is, úgy is odáig vannak érte, ahogy az a hozzászólásokból is kiderült most is. Sokkal inkább sajnálják, hogy Hugh Grant nem tér vissza a Bridget Jones harmadik részében.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top