nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csobot Adél szexi ruhában pocakosan szelfizett

Csobot Adél szexi ruhában pocakosan szelfizett

Csobot Adél nem szokta csak úgy közszemlére tenni édes pocakját, most azonban szerencsére kivételt tett.
Avatar
P.L.
f Ajánlom

Az énekesnő elképesztően gyönyörű kismama ezt az első pillanatban megállapítottuk, ahogy ránéztünk a fotóra. Csobot Adél egyébként ahogy azt már korábban kifejtette, nagyon aktív életet él, folyamatosan fellépésekre jár, és kismamaként boldogabb, mint valaha, ez pedig egyenesen sugárzik a fotóról.

Csobot Adél és Istenes Bence közös csemetéjéről már az is kiderül, hogy kisfiú lesz, ráadásul az énekesnő már arról is beszámolt, hogy szeretné természetes úton világra hozni a kicsit.

“Hiszek az ösztönösségben, és amit érzek, az helyén van, és jó lesz, és abban, hogy nem véletlenül lett ez így kitalálva, és nem véletlenül vagyunk így összerakva mi nők, hogy erre képesek vagyunk” – mondta korábban Csobot Adél.

Most pedig ezt a cuki fotót posztolta Adél #szerelempocak hesteggel. #édes

???????????????????? #szerelempocak

Csobot Adél (@adelcsobot) által közzétett fénykép,

Itt pedig gőzerővel dolgozik:

 

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon