nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Álomutazást is nyerhetsz

Álomutazást is nyerhetsz

Az Utazás kiállítás 2016. március 3. és 6. között 39. alkalommal várja színes utazási kínálattal és programokkal a látogatókat.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
[másolat] - Utazás kiállítás, ahol álomutazást is nyerhetsz

Belföldi díszvendég: Budapest
Fővárosunk említésre méltó turisztikai célpont. A kiállításon 300 négyzetméteres standjukon 4 tematika szerint mutatják be a szórakozási lehetőségeket: kulturális, családi, városnéző és gasztronómiai programokat. Bemutatkozik többek közt az Aquaworld, a Csodák Palotája, a Várkert Bazár és a budapesti street food kínálatból is ízelítőt kaphatunk. Az Utazás kiállításra készülő 48 órás Budapest kártyával pedig a kiállításra való belépés mellett számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást vehetnek igénybe a kártyát megvásárlók.

Kulturális díszvendég: Brazília
2016 nyarán az olimpiai ötkarikás játékoknak köszönhetően Brazílián, és Rio de Janeirón a világ szeme. A kiállítás kiemelt témái a nyári sportesemények, illetve a karnevál, amely elválaszthatatlan része a brazil kultúrának. Brazília standján és a kiállítás színpadán szambatáncosok és capoeirások gondoskodnak a karneváli hangulatról. A tánc mellett megjelenik a gasztronómia is: a standra meghívott séf autentikus brazil ételeket készít majd, és a látogatók megízlelhetik a Brazíliában kedvelt cachaçát (kaszasa), illetve a caipirinhát.

Utazás kiállítás, ahol álomutazást is nyerhetsz

Nyerj álomutazást Brazíliába!
Idén is lesz Utazás játék, és hova máshova szólhatna a repülőjegy, mint Brazíliába. A játékban való részvételhez nincs más teendő, mint belépőjegyet vásárolni a kiállításra és kitölteni a nyereményszelvényt. A tavalyi nyereményhez hasonlóan az utazás magában foglalja az utazási, szállás és programköltségeket is.

Szakmai díszvendég: Kína
A kiállítás első napja szakmai nap. Ezen a napon magasabb jegyár érvényes. A szakmai díszvendég Kína, akik a programban is kiemelt szerepet foglalnak el. A csütörtökön kezdődő szakmai programok pénteken is folytatódnak és regisztrációhoz, valamint magasabb jegyárhoz kötöttek.

Álomutazást is nyerhetsz

A kiállítás belépőjegye érvényes az egyidejű Bringaexpo, illetve Afrika Expo kiállításokra, és online elővételben kedvezményesen juthatsz hozzá belépődhöz!

Jegyvásárlás és bővebb információ:
www.utazas.hungexpo.hu
www.facebook.com/utazaskiallitas

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon