nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Az 57 éves Sharon Stone vonaglik a kamera előtt

Az 57 éves Sharon Stone vonaglik a kamera előtt

Sharon Stone újabb szexis képsorozata jól sikerült. De ezt már mondani sem kellene.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Sharon Stone 1992-ben egyszer szexisen nyitotta a lábát, majd összezárta, kicsit hempergett az ágyban, és akkor a végzet asszonyának tartották. A helyzet most sem sokat változott: ha az 57 éves színésznő fotózásáról van szó, csak az a kérdés, mennyi ruhát hagynak rajta.

Most éppen Malibuban készült róla egy újabb szexis képsorozat, a fotózás kedvéért pedig egy sejtelmesen áttetsző fehér ruhát adtak rá, és egy dominás gladiátorcsizmát.

57 éves Sharon Stone vonaglik a kamera előtt

A fényben a ruhán át jól kivehető volt a színésznő fehérneműje, amiről a hozzászólóknak volt is véleményük. Míg az egyik tábor szerint sokkal dögösebb lenne Sharon Stone, ha apró tangában lenne, másik oldalon azt mondták, hogy éppen ettől lesz még ellenállhatatlanabb.

57 éves Sharon Stone vonaglik a kamera előtt

Aztán persze a sminkről is volt vélemény.Sharon Stone smink nélkül is gyönyörű, kár egy eltorzítani a vonásait.”

Azért tegyük hozzá: egy divatfotózáson ritkán lehet smink nélküli sztárokat látni.

57 éves Sharon Stone vonaglik a kamera előtt

A kritikus vélemények szerint a háromgyerekes anyának így hatvan felé már nem illene így vonaglani a kamerák előtt, de azért lássuk be, Sharon Stone meztelen fotóin is jól látszott, hogy a kora teljesen lényegtelen.

57 éves Sharon Stone vonaglik a kamera előtt
57 éves Sharon Stone vonaglik a kamera előtt

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon