Sztárok

Tóth Gabi szerelmes, ha esik, ha fúj

Ma reggel öröm volt ránézni Tóth Gabi közösségi oldalára, mert olyan szerelmes, hogy egyből jobb idő lett. A kettő közötti összefüggést ugye nem kell magyarázni!

Korábban már többször megállapítottuk, hogy Tóth Gabi teljesen megváltozott a szerelme miatt, korábbi kicsapongónak tűnő élete a múlté. Tóth Gabi és kedvese, Molnár Tibi inkább a filmnézős, otthonzenélős és kirándulós időtöltést preferálják, legalábbis az énekesnő korábban erről számolt be, most pedig azt látjuk, hogy a közösségi oldalon összebújós, szerelmes fotókat posztolnak, ami már szinte heti rendszerességgel történik, de mindig meg is állapítjuk, hogy nagyon édesek Tóth Gabiék.

“Szeretem lépését, szeretem nézését, szeretem tudni, hogy ő jön most felém. Szeretem táncunkat, szeretem hangunkat, szeretem azt is, hogy csókot dob felém” – írta korábban a mindig dögös Tóth Gabi egy kedveséről posztolt fotója alá.

Az új összebújós képet pedig mutatjuk is, íme! #szerelmes

#morning ????????????????????❤️????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Korábbi képeiket is simán lehetne Valentin-napi kártyaként árusítani:

Kukk????????????????????????❤️????????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Vagy esetleg ezt:

☺️❤️???????????????????????????????? #elsöközöskari #mylove #legeslegjobbkaracsony ????❤️❤️❤️

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top