nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Pál Dénes a szerelemről és szakításról mesélt

Pál Dénes a szerelemről és szakításról mesélt

Pál Dénes elmondta, hogy még sosem volt olyan helyzetben, hogy őt dobták volna. Az énekes kevés magánéleti titkot szokott elárulni, most kivételt tett.
NLCafé
f Ajánlom

A Sztárban sztár egykori győztese, Pál Dénes a reggeli Mokkában mesélt szerelemről és szakításról. A fiatal énekes elmondta, hogy rajongói között ugyan akad, aki néha átlép egy bizonyos határt, de legtöbbször inkább csak az egészséges közeledés a jellemző. A műsor két házigazdája arról faggatta Pál Dénest, hogy mi alapján választ párt, ő pedig elmesélte, hogy akadt bizony olyan szituáció, amikor őt választották ki, ráadásul egy számára kellemetlen titkot is elárult. 

“Van, amikor engem választanak ki, nem tudom, ez jó döntés-e. Eddig sajnos az a rossz tapasztalatom volt, vagy abba a rossz helyzetbe kerültem, hogy általában mindig én mondtam ki, ha vége volt egy kapcsolatnak. Úgyhogy még nem voltam nagyon a másik oldalon” – mondta a kifejezetten nyugodt vérmérsékletéről ismert Pál Dénes, aki ilyen sokat magánéletről még sosem árult el.

Azt pedig már Czippán Anett tette hozzá, hogy Pál Dénes kedvese gyakran elkíséri őt a televíziós interjúira is, ez esetben azonban épp nem volt jelen.

Pál Dénes itt mesélt szerelemről és a szakítás fájdalmáról:

 

 

Megosztás Facebookon