Sztárok

Madonna magánnyomozóval figyelteti a fiát

Madonna magánnyomozót fogadott fel, aki mostantól a fiát felügyeli, ameddig Rocco Londonban él az édesapjával.

A TMZ értesülése szerint Guy Ritchie és Madonna között elmérgesedett a vita, mivel mindketten maguknak követelik a közös fiukat. Rocco most 15 éves, és a rendező szerint vele akar élni Londonban, míg az énekesnő ügyvédi papírokat lebegtet, miszerint a válásnál neki ítélték a fiát.

Madonna magánnyomozóval figyeleteti a fiát

A jogi hercehurca jelenleg két országban zajlik, az Egyesült Államokban és Angliában is beadták az egykori házasok a papírokat. Jövő hónapban van a legközelebbi tárgyalás, és több egymástól független ismerős erősítette meg: Madonna magánnyomozót fogadott.

“Erre azért van szükség, mert Guy jó fej apuka akar lenni, és ezért nem korlátozza Roccót semmiben, nem követel tőle semmit és veszélyesen él a gyerek” – mondta az ismerős, aki szerint Madonna szigorú, de következetes szülő.

Madonna magánnyomozóval figyeleteti a fiát

Madonna úgy tudja, hogy a fia nem jár iskolába Londonban, dohányzik, és Guy Ritchie megígérte a kamasznak: ha vele marad, nem is kell folytatni a tanulmányait, amennyiben nem akarja.

Hogy miért orrolt meg Madonnára a fia, nem lehet pontosan tudni. Állítólag egy tipikus anya-kamasz fiú veszekedés volt, miután az énekesnő kitett egy közös képet Roccóval, ami nem tetszett a gyereknek. Akkor elutazott az apjához, ahonnan azóta nem hajlandó visszautazni New Yorkba.

Merry X-mas to the Sun-shine of my Life! ⭕️❌⭕️⭕️❌⭕️❌⭕️❤️❤️

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top