Sztárok

Zimány Linda Puzsért védi Hajdú Péter ellen

Régi vágya Zimány Lindának, hogy ügyvédként dolgozzon, mégis meglepődtünk, hogy először a Hajdú Péter – Puzsér Róbert ügy kapcsán hallottunk a nevét.

Ahogy korábban mondta, Zimány Linda 30 éves korára komoly ügyvédnő szeretne lenni, és ez az évforduló már nagyon közel van. A jelek szerint pedig sikerült is teljesítenie az álmát, mivel a Központi Kerületi Bíróságon a Hajdú Péter – Puzsér Róbert ügyben Puzsért képviselte.

Zimány Linda Puzsért védi Hajdú Péter ellen

“Én ma nem voltam jelen a bíróságon, mert tanúmeghallgatás volt, az ügyvédem képviselt. Csak az ő és a tanúk elmondásából tudom, hogy Zimány Linda mint ügyvédjelölt volt ott Puzsér Róbert oldalán. Természetesen semmi gond nincs ebből, nagyon sok sikert kívánok Lindának az ügyvédi pályájához és karrierjéhez” – mondta el nekünk is Hajdú Péter, aki jó viszonyt ápol Lindával.

Többek között például nála mesélt először Zimány Linda a Kedves Ferenchez fűződő szerelméről, a videóra kattintva láthatod ezt is:

A hír először a Velveten jelent meg, ahol megkeresték Puzsér Róbert védőügyvédjét, dr. Beleznay Zsoltot, aki nem erősítette meg az információt, de nem is tagadta.

Kerestük Zimány Lindát is a témával kapcsolatban, de egyelőre nem tudtuk elérni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top