nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Így néznek ki most a régi Való Világok szereplői

Így néznek ki most a régi Való Világok szereplői

Emlékszel még az első évadot megnyerő Szabolcsra? Netán a második évad bombázójára, Sziszire? Megnéztük, hogy festenek most az első négy VV-évad azon arcai, akik azóta már kikerültek a reflektorfényből.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szabolcs (Mészáros Szabolcs)

Máig nem értjük, hogy Szabolcs hogyan győzhette le Majkát a VV1 döntőjében, viszont ha ez nem történt volna meg, akkor most Szabolcsról sem írnánk, mert egyszerűen nem emlékeznénk rá. Mondjuk fontos dolgokról maradnánk le, ugyanis Szabolcs a reality után egy időre beállt az MSZP-be politizálni, de ez zsákutcának bizonyult, és némi átképzés után rendőrnyomozónak állt.

Dallas hot dog

Közzétette: Szabolcs Mészáros – 2015. május 24.

Oki (Pintér Zoltán)

Facebookos fotói tanúsága alapján a villa egykori fenegyerekének, az ősrocker Okinak mostanra sem ment el a kedve a vad bulikáktól, de azért úgy fest, hogy mostanság azért már felelősségteljesebben rúg ki a hámból. Komoly párkapcsolatban él, és bár az oldalán számos őrült képből választhattunk volna, mi most szándékosan egy komolyabbat néztünk ki, hogy egy új oldalát is megmutathassuk. (Nagyon úgy tűnik, hogy Oki éppen egy tűzálló kábelt húz be valahová – a szerk.)

Közzétette: Zoltán Pintér – 2016. január 26.

Györgyi (Pénzes Tóth Györgyi)

Györgyi volt az első évad legvagányabb női szereplője, aki mindig mindenkinek megmondta a frankót. Sok más sorstársához hasonlóan belőle sem lett maradandó celebritás, de ezt valószínűleg nem is bánja különösebben, ugyanis Facebook-oldala tanúsága szerint azóta férjhez ment és született két gyönyörű kisfia, és vállalkozóként tengeti az életét fővárosunkban. Az már csak a bónusz, hogy a fotói tanulságai alapján ugyanolyan jól néz ki, mint közel másfél évtizeddel ezelőtt.

Sziszi (Fekete Szilvia)

Aki a második széria bomba nőjét a szenzációs alakjáért szerette, annak jó hírünk van: Sziszi semmit sem változott. A villában megismert Péterrel való kapcsolata gyorsan véget ért, és ment is ki utána külföldre táncolni. Ezt a szokását – mármint a külföldre járást – a mai napig megtartotta, így nagyobb eséllyel futunk vele össze Mallorcán, mint a Balatonnál, viszont tánc helyett már masszőrként keresi a kenyerét.

One of my work place … Wave House

Közzétette: Szilvia Fekete – 2015. augusztus 22.

Elvis (Baka Szilárd)

A második Való Világból Elvisre már csak az extrém kinézete miatt is jól emlékszünk, ráadásul sok sorstársával ellentétben ő nem tűnt el totálisan a médiából, és itt-ott azért össze lehet futni a nevével. Továbbra is tetoválásokkal és piercinggel foglalkozik, továbbra is zenélget, és még mindig ugyanaz a hölgy a párja, akivel már a VV idején is együtt volt, csak annyi a különbség, hogy most már nem a barátnője, hanem a felesége, és van egy közös gyermekük is. Minden megy tovább a régi kerékvágásban.

Közzétette: Katalin Walczer – 2012. május 18.

Leo (Nagy Zsolt)

A harmadik évad fontos témája volt Leo és Ágica románca, és úgy tűnik, különböző módon, de mindketten a média területén tudtak maradni. Most csak Leóval foglalkozunk, ugyanis a románcuk a villán kívül egy idő után véget ért. Leo műsort vezetett a Coolon, de az egykori realitysztár igazából a kamera túloldalán találta meg az igazi szerepét. Most kábeltévéknek gyárt műsorokat, valamint zenekaroknak készít klipeket.

Közzétette: Zsolt Nagy Leo – 2016. január 15.

Tommyboy (Könyves Tamás)

Tommyboy chippendale-ként került be a villába, és úgy tűnik, azóta is odafigyel a testére, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy maga Kiszel Tünde is elhívta a naptárfotózásához biodíszletnek. Anettel való kapcsolata már régen véget ért, sőt azóta már meg is házasodott és el is vált, tehát zajlik körülötte az élet. Táncos múltjából leginkább annyi maradt meg, hogy táncosok közvetítésével foglalkozik.

Ez Most Miiii??? És miért??? ????????????????

Közzétette: Tamás Tommyboy Könyves – 2015. július 12.

Olivér (Simor Olivér)

Olivér nem az a fazon, aki után különösebben kutakodni kéne, mivel örömmel oszt meg magáról információkat a rajongói Facebook-oldalán. Egy február eleji bejegyzésében például arról áradozott, hogy végre megtalálta a lelki békéjét, már nem dohányzik, és csak mértékkel iszik, ráadásul nyolc éve boldogan él együtt barátnőjével. Olivér is azon VV-sek közé tartozik, aki külföldön talált rá a boldogságra, méghozzá nem is akárhol, hanem Las Vegasban.

Sziasztok! Boldog Mikulást szeretnék kívánni előre is! 🙂

Közzétette: Simor Olivér oldala – 2015. december 5.

Gigi (Rácz Ildikó)

Bár rapperként, táncosként és műsorvezetőként is dolgozó tesója kapja a több reflektorfényt, a maga módján Gigi is folyton előtérben van: a Facebookon több mint 43 ezren követik, és ezt kevés egykori villalakó mondhatja el magáról. Gigi egy jógasuli elvégzésével foglalja le magát, és boldog párkapcsolatban él.

Szep almokat nektek , bar en eleg sokat kuszkodom az alvassal azert ket teljes kimerules kozott nagyokat nevetek 🙂 bizom benne hogy ti jol alszotok de nevettek is mellette 😉

Közzétette: VV Gigi hivatalos oldala – 2016. január 23.

 Olvasnál még a Való Világról?

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon