Sztárok

Szulák Andrea ma 52 éves: 58 képpel ünnepeljük

Szulák Andrea 52. születésnapját ünnepli ma, de ahogy mondta, számára nincs jelentősége ennek a napnak.

Szulák Andrea mindig is vállalta a korát, és ahogy elnézzük a képeket, dátum nélkül nehéz lenne megmondani, tulajdonképpen mikor is készültek. A kortalan művész éppen olyan sokoldalú, mint ahány különböző módon megjelent már az elmúlt évtizedekben.

Még két évvel ezelőtt, a kerek évfordulón nyilatkozta szulák Andrea a Best magazinnak: “Ötvenévesen olyan arcom van, amilyet megérdemlek!”

Már akkor elmondta, hogy a korával ki van békülve, de már nem ünnepel születésnapokat. “A születésnapoknak számomra nincs jelentőségük az édesanyám halála óta. Az ötvenedik születésnap csak azért mérföldkő, mert mostanra nőttem fel igazán.”

2002-ben hunyt el Szulák Andrea édesanyja
2002-ben hunyt el Szulák Andrea édesanyja

Édesanyja nagyon fontos szereplője volt a művésznő életének. Szulák Andreát a gyászon is csak a munka segítette át.

Egy asztrológus egyszer azt mondta Szulák Andreának, hogy szerencsés a munkában, a pénzkeresésben. “Sok igazság van abban, amit a csillagok mondanak. Az életemnek ebben a nehéz időszakában nagyon erős volt bennem a bizonyítási vágy. Ennek több oka is volt. Egyrészt meg akartam mutatni az akkori kedvesemnek, hogy igenis én fontos és nagyszerű vagyok. Szakmailag is volt bennem egy kényszer, hogy itt állok a 30. év küszöbén, most még lehetne csinálni belőlem valakit, mert aztán már késő lesz. És onnantól mondhatom, hogy egyre többet vállaltam, rengeteget dolgoztam.”

Csak néhány azokból a szerepekből, ahogyan már Szulák Andreát láthattuk, az Ének iskolájától egészen a színpadi fellépéseiig:

Kedvessége és az, hogy igazán mély érzésű nő, sokak kedvencévé tette. Nemcsak a nézők, de a kollégák is szeretik.

A róla szóló könyv, a Szigorúan bizalmas – Szulák Andrea titkos levelezése talán éppen ezért tudott akkora siker lenni.

Szulák Andrea ma 52 éves:

A szakmai sikereket és a közönség szeretetét is nagyra értékeli Szulák Andrea, ám amióta megszületett a kislánya, azóta a karrierje csak a második helyen lehet.

Szulák Andrea ma 52 éves: 58 képpel ünnepeljük

2007 áprilisában jött világra Rozina, akit ritkán láthattunk, de minden képről lerí az anya-lánya közötti összhang:

Hogy mennyire hasonlít a kislány az édesanyjára, azt megnézheted, ha erre a galériára kattintasz: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top