Sztárok

Rubint Réka ilyen hátsóval még ülni is alig bír

Rubint Réka edzettségével kevesen vehetik fel a versenyt. Ha ő azt mondja, hogy ülni sem tud a mai nap után, akkor az már jelent valamit.

“Eddig is sejtettem, de most már biztosan tudom, tuti UFO vagy, ember ezt nem bírja ki!!!:)” – írták Rubint Réka legutóbbi edzős posztja alá. És mi tagadás, nem hiszem, hogy bárki könnyedén vagy nehezen, vagy akárhogyan is, de utána tudná csinálni ezt a popsigyakorlatot.

“Ilyen kíméletlen popsigyakorlatot már nagyon rég csináltam. Egyszerűnek tűnik, de annyira kemény, hogy már most alig bírok ülni” – írta a közzétett videója mellé.

Ilyen kímèletlen popsi gyakorlatot már nagyon rég csináltam????????Egyszerűnek tűnik, de annyira kemèny, hogy már most alig bírok ülni????????????Segítsèg szüksèges hozzá, mert a tárcsát nem tudod a talpadon megtartani! Fontos, h aki tartja a talpadon, NE segítsen a súly emelésében, csak stabilizálja a súlyt!Nem u.az a hatás, mint amikor térdhajlatba beszorítod a súlyt! Èn 15kg-os tàrcsát nyomtam 20-20ismétléssel 3körben, majd 20 felugrás guggolásbòl. Ez számít 1körnek. Ezt ismételtem meg 3x !????????????/vagyis : 180 lábemelés lábanként + 60 felugrás / Jò “kis” kör✌️✌✌ fincsi????#hard #training #underarmour #mylife

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2016. február 8.

Mint kiderült, 180 lábemelés lábanként és 60 felugrás volt Rubint Réka “adagja”, amit kimondani is sok, nemhogy megcsinálni. Ráadásul, ha ő mondja, hogy ez nehéz, akkor még belekezdeni is kihívás.

Ahogy Réka írta, a gyakorlathoz kell egy segítő. “Segítség szükséges hozzá, mert a tárcsát nem tudod a talpadon megtartani! Fontos, h aki tartja a talpadon, NE segítsen a súly emelésében, csak stabilizálja a súlyt! Nem u.az a hatás, mint amikor térdhajlatba beszorítod a súlyt!”

Rubint Rékát az utóbbi időben sok támadás érte, a dominikai alakreformtábora miatt, aztán legutóbb pedig a férje mellett állt ki. Schobert Norbi ellen összefogtak a diatetikusok, amire a házaspár válaszolt is.

Egyetlen kérdésem lenne a tisztelt MDOSZ felé: Milyen jogon veszi el a lehetőséget az EMBEREK elől? 20 éve küzdünk és…

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2016. február 7.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top