nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Rossz hírt közölt az orvos Rékasi Károllyal

Rossz hírt közölt az orvos Rékasi Károllyal

Azért ment a kórházba, hogy kiszedjék a csavarokat, de Rékasi Károlynak csalódnia kellett – írja a Bors.
NLCafé
f Ajánlom

Csak egy gyors kontrollra ment a kórházba pénteken a Barátok közt színésze, Rékasi Károly. Azt beszélte volna meg az orvosával, hogy mikor veszik ki a sérült lábát összetartó csavarokat és fémlemezt. Az orvos azonban váratlanul közölte vele, hogy a csavarokat  kiveszik, de csak azért, hogy újakat tegyenek be helyettük. A színészt kedden újra meg kell műteni, a csontjai ugyanis nem forrtak össze – írja a Bors.

“A baleset óta erős fájdalmaim vannak, az előadásaimat és a forgatásokat is csak fájdalomcsillapítókkal tudtam végigcsinálni. Úgynevezett romos törés keletkezett a lábamban, akkora a hiány két csontrész között, hogy önmagától a szervezetem nem képes visszanöveszteni. Jövő héten újra felnyitják a combomat. A fémeket kicserélik, és csontforgácsot is tesznek be a hiány helyére, hogy az ösztönözze a csont növekedését” – mondta a Borsnak Rékasi Károly.

A Barátok közt stábját is váratlanul érte a dolog, nem tudni, hogy Rékasi Károly mikor állhat újra munkába. “Dolgozunk azon, hogy megoldjuk ezt a helyzetet, de még nincs végleges döntés az alternatívákról. Reméljük, hogy Karcsi mihamarabb felgyógyul, és ismét velünk forgathat” – mondta Rozgonyi Ádám, a Barátok közt kreatív producere.

Megosztás Facebookon