Sztárok

Drága dominikai luxusút miatt vádolják Rubint Rékát

Rubint Réka Reagált az őt ért vádakra. Nem nyaralni megy Dominikára.

Körülbelül hatszázötvenezer forintba kerül Rubint Réka dominikai alakreform tábora. A programra már elkelt a jegyek nagy része, de a luxusút magas ára miatt sokan vádolják Rubint Rékát, azt mondják, nyaralni megy, és még pénzt is kér érte.

“Aki ezt hiszi, az jöjjön el, és csinálja velem végig! Kö­nyörögni fog, hogy soha többé ne vigyem magammal. Onnantól, hogy itthon becsekkolunk a reptéren, addig, míg haza nem érünk, nullától huszonnégy óráig rendelkezésre állok. Nekem ott Rubint Rékának kell lennem, minden kérdésre válaszolok, mindent együtt csinálunk. Akkor megyek el hajnalban aludni, ha az utolsó ember is lefeküdt, de reggel hétkor csörög az óra. A táborozta­tás kő­kemény munka, de imádom. Azért is jönnek újra és újra ennyien, mert érzik, hogy értük, velük vagyok” – mondta el a házigazda a Borsnak.

“Tény, hogy ez a tíznapos út sem olcsó, de igény van rá. Nyilván erre nem mindenki tud eljönni, de többféle tá­­borunk is van. Bel­földön jóval ol­csóbb, a török­orszá­gi út pedig 340 ezer forint volt tavaly. Tartok on­line edzést is, ami nekem pénzbe kerül, de bárki ingyen használhatja. Az óráim, amelyek kilenc­ven­percesek, ezerötszáz forintba ke­­rülnek, ami egyáltalán nem drága. Tudom, nem mindenki en­ged­he­ti meg magának Dominikát, de ezt az igényt is szerettem volna kielégíteni” – nyilatkozta a bikiniben jégcsapokat olvasztó Rubint Réka.

Drága dominikai luxusút miatt vádolják Rubint Rékát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top