nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Victoria Beckham tanácsa a lányának világsiker lett

Victoria Beckham tanácsa a lányának világsiker lett

Már sokszor kritizálták Victoria Beckhamet, gyakorlatilag mindenért, egy dolgot leszámítva, ez pedig a gyereknevelés. Most éppen a kislányának adott tanácsa az, ami pillanatok alatt óriási sikert aratott.
NLCafé
f Ajánlom

Hogy miért Victoria Beckhamék a legjobb szülők, azt már tudjuk. Bármiért is kritizálták őket eddig, mind a négy gyerekükről azt mondják, hogy jól neveltek, okosak, érdeklődőek és nyitottak, akik nincsenek elkényeztetve, mint a sztárgyerekek többsége.

Victoria Beckham tanácsa a lányának - óriási sikert aratott

Talán a legnehezebben azt állja meg Victoria Beckham, hogy a kislányát kényeztesse, mert ahogy mondta, világéletében vágyott egy lányra, akit öltöztethet és “csajoskodhat” vele.

“Szeretném, ha a lányom magabiztos nő lenne” – mondta egyszer, és itt egy kis ízelítő abból, milyen tanácsokkal látja el Harpert.

“Tanítsátok meg a lányaitokat arra, ne azért aggódjanak, hogy illik-e a lábukra az üvegcipő, hanem  arra, hogy áttörjék az üvegplafont” – írta. (Az üvegplafon kifejezés jelentése: láthatatlan, de áttörhetetlen akadály, amely a nőket és a kisebbségben élőket mesterségesen kordában tartja, mindez valamilyen felsőbb érdek, vezetés miatt – a szerk.)

Victoria Beckham  posztja mellé egy nap alatt több mint 2000 hozzászólás érkezett, példaértékűnek tartják a leírtakat. Nemcsak szülők, hanem a nők jogaiért küzdők körében is óriási sikert aratott a megjegyzés, amellyel a divattervező nagyot ugrott sokak szemében.

Korábban ugyanilyen sikert Mark Zuckerberg ért el, amikor egy nagymama azt írta a Facebook atyjának az oldalára, hogy az unokáit arra buzdítja, nyugodtan randevúzzanak kockafejekkel, mert talán éppen a következő Mark Zuckerberget hagyják ki, ha nem teszik.

Victoria Beckham tanácsa a lányának - óriási sikert aratott

Zuckerberg pedig frappáns választ adott: “Még jobb, ha arra bátorítod őket, hogy legyenek kockafejek, mert így ők lehetnek a következő sikeres feltalálók.”

Megosztás Facebookon