Sztárok

Cáfolja a börtön Lagzi Lajcsi állításait

A börtön egyik alkalmazottja szerint nagyon erős túlzásokba esett Lagzi Lajcsi, amikor a rács mögött töltött napjairól mesélt – írja a Bors.

Patkányok az udvaron, ahol rabokat akasztottak, fertőző poloskacsípés, ami sosem múlik el, négyes típusú biztonsági fokozat – ilyen, és ehhez hasonló történeteket mesélt Lagzi Lajcsi a bent töltött napjairól, a börtön azonban ezt cáfolja –írja a Bors. “Kezdjük azzal, hogy már legalább egy éve nem létezik az a kifejezés, hogy négyes fokozatú biztonsági őrzés. Galambos ügyvédje is összevissza beszél, én az ő szájából hallottam a minap ezt a kifejezést. Ha valakinek, hát neki illene tudnia, hogy nincs ilyen… A celebeknek közük nincs az igazi börtönszaghoz, Lajcsi is egy kétszemélyes zárkában pihent. Van harmincfős előzetes zárka is. Talán el sem kell mesélnem, hogy ott milyen lehet a hangulat! Harminc életerős férfi, és mind erőszakos bűnöző… A poloskakérdésben talán lehet valami igazság… Rágcsáló viszont elő nem fordulhat, főleg nem a sétálóudvaron és környékén. Ez egyértelműen nem igaz” – mondta egy neve elhallgatását kérő bv-személy.

Cáfolja a börtön Lagzi Lajcsi állításait

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top