Sztárok

Kim Basinger domina lesz

A szürke ötven árnyalata című film folytatásaiban

Kim Basinger szerepet kapott A szürke ötven árnyalata újabb epizódjaiban. A 62 éves színésznő a szadomazó szexért lelkesedő főhős, Christian Grey üzlettársát és korábbi szeretőjét, Elena Lincolnt fogja alakítani.

Három évtized, egy betű változással: Domino Petachiként, a Soha ne mondd, hogy soha c. Bond filmben 1983-ban
Három évtized, egyetlen betűnyi változással: itt Domino Petachiként, a Soha ne mondd, hogy soha című Bond-filmben, 1983-ban

Grey egy vacsora alkalmával meséli el Anának, hogy a szüzességét 15 éves korában veszítette el az anyja egyik barátnőjével, akinek aztán hat évig volt az alávetettje. Ez a nő Lincoln, akit a könyvben magas, elegáns, szexi, platinaszőke, fejedelmi jelenségként írnak le. Grey és Lincoln barátok maradtak.

A világszinten 571 millió dollárt jövedelmező, a magyar mozikban 375 863 nézőt vonzó A szürke ötven árnyalata két folytatását egyszerre forgatják le az idén, A sötét ötven árnyalata bemutatója 2017. február 10-én lesz, A szabadság ötven árnyalata pedig 2018. február 9-én kerül a mozikba.

A forgatókönyvet a regényeket jegyző E. L. James férje, Niall Leonard írja, a rendező James Foley lesz, akinek a filmográfiájában olyan remekmű mellett, mint a Glengarry Glen Ross, a Bruce Willis és Halle Berry főszereplésével készült 2007-es Vadidegen című gagyi thriller is szerepel.

Kim Basinger az egyetlen színésznő, aki vetkőzött a Playboynak és mellette Oscar-díjat is kapott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top