Sztárok

Lagzi Lajcsi újra megkérte felesége kezét

Lagzi Lajcsit nagyon megviselte az elmúlt néhány, börtönben töltött hónap. Szabadulása után a boldogságtól zokogva omlott felesége, Bogi karjába.

Lagzi Lajcsi 125 nap után szabadult előzetes letartóztatásából vasárnap. Többször elmondta, hogy mennyire hálás családjának és közeli barátainak, akik kiálltak mellette, de megtörten tette hozzá Lagzi Lajcsi, hogy 1600 telefonszámot tároló mobiljából kitörölt mindenkit, akiről úgy érzi, elárulta őt – írja a Story magazin.

A legnagyobb boldogságot a születésnapját már szerettei körében ünneplő Lagzi Lajcsinak természetesen mégis csak felesége és gyermeki adták. Mint azt a magazinnak elmondta, Bogi szerelmes levele tartotta benne a lelket, ami akkora erőt és kitartás adott neki, hogy elhatározta, újra meg szeretné erősíteni házassági fogadalmát az asszonnyal.

Lagzi Lajcsi újra megkérte felesége kezét

“Még jobban szeretjük egymást. Ezért is kértem meg ismét a feleségem kezét. Újra összeházasodunk, meg akarom hálálni, hogy kitartott mellettem, hogy ilyen békében, szeretetben várt haza, hogy hosszú percekig csak ölelt, mintha évekig nem látott volna. (…) Az ő szerelme tartotta bennem a lelket, nélküle semmi lennék. (…) Előkeresett egy régi, megfakult levelet, amelyet annak idején nekem írt. Egy szép szerelmes levél, több tízéves már. És azt mondta nekem, hogy »Apa, emlékszel erre a levélre? Mert én most még jobban szeretlek, mint akkor!« Az a lelkipásztor fog ismét összeadni minket, aki egykor, Bogi születésnapján összekötötte az életünket…” – mondta a Story magazinnak Lagzi Lajcsi, aki korábban úgy érezte, feleségének kevesebb megaláztatást kell eltűrnie, ha inkább elválik tőle. Erről azonban természetesen Bogi hallani sem akart, végig maximálisan kiállt férje mellett.

Lagzi Lajcsi újra megkérte felesége kezét

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top