Sztárok

Fogyókúra-kamuval vádolják Schobert Norbit

Schobert Norbi kezdi visszanyerni régi önmagát, a kommentelők pedig kiakadtak, kamuval vádolják a fogyás nagymesterét.

A korábban fecskében feszítő Schobert Norbi rég mutatott magáról ilyen izmos fotót, mint amit ma. A fittség királya, Schobert Norbi a szívműtétje után nemrég újra elkezdte formába hozni saját magát, erről pedig “kockás” posztban értesítette rajongóit, és úgy tűnik, ezzel együtt ellenszurkolóit, akik rendesen belekötöttek.

“Szánalmas, hogy egy régi képet tesz fel magáról” – írta az egyik kommentelő, majd válaszként maga Schobert Norbi igyekezett furfangosan felhívni a férfi figyelmét, hogy bár a kép lehet, hogy régi, a testén látható heg mégis új. Majd miután ezt tisztázták, felhívta kutyájára, Hacsira is a figyelmet, hogy ő sincs olyan rég a családdal, hogy azzal vádolhassa bárki, hogy a fotó akár évekkel készült.

Fogyókúra kamuval vádolják Schobert Norbit

A Rubint Réka fenekétől házasságba ájuló Schobert Norbi egyébként általában igyekszik nagyon ösztönzőleg hatni hű követőire, ezzel együtt maximális őszinteséggel válaszol a kérdéseikre. Egy hölgy ugyanis szerette volna megtudni, hogy minek köszönhetően szedett fel Schobert Norbi a közelmúltban néhány pluszkilót.

“Megkérdezhetem, hogy nálad mi okozta a pluszkilókat? Sokat mozogsz, megfelelően táplálkozol. Csak azért kérdezem, hátha tanulunk belőle” – kérdezte a kommentelő, amire a Tarzanként is funkcionáló Schobert Norbi nemes egyszerűséggel válaszolt: “Önsajnálat.”

Nos, úgy tűnik, hogy mára már felhagyott Schobert Norbi az önsajnálattal, mert rég láttunk róla ilyen dögös kockás hasas fotót.

Ma is legyőztem magam! Megy le az a maradék 2 kiló kifogás is. Nálam csak Update étrenddel működik a mozgás! Neked mi a meló melletti edzés?

Közzétette: Norbi Update – 2016. január 27.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top