Sztárok

Majka: nem volt idő a romantikára

Majka legújabb videoklipje konkrétan tarol, már átlépte az egymilliós letöltést is.

Majka legújabb dala természetesen sokkal jobb, mint hogy jégkaparásra szolgáljon, ezt bizonyítja az a rengeteg megtekintés is, amit napok alatt feltornásztak a rajongók és kíváncsiskodók “potom” egymillió fölé. Mint azt Majka az NLCafénak elmondta, nem számított ilyen rövid időn belül ekkora sikerre, de persze büszke rá, hogy újra – mert egyszer már volt ilyen – a slágerlisták és a youtube-os megtekintések élén landolhatott.

“A Belehalok volt legutóbb ekkora siker, és meg kell mondjam, imádom. Elképesztően jó érzés látni és érezni, hogy megint ilyen jól sikerült valami, és visszhangja is van. Hol jó, hol rossz, de beszélnek róla, hallgatják, és remélem, inkább szeretik” – mondta a korábban gyanúba keveredett Majka, aki február 20-tól máris belecsap a koncertek közepébe.

Zsuzsival ma korán keltünk…Zsuzsi Kollányi/Colony

Közzétette: Majka – 2016. január 25.

A dal alatti kommentáradatban egyébként néhány olyan kérdés is olvasható, hogy vajon Majka és Kollányi Zsuzsi közös, szerelmesnek tűnő jelenete vajon menyire viselhette meg a várandós Dundikát. Itt szeretnénk leszögezni, hogy túlságosan intim jelenet egy sem volt a klipben, ennek ellenére a Star Wars-imádó Majka mégis helyretette a dolgokat.

“Nyilván ezt csak az érti, aki járt már ilyen forgatáson, hogy ezek a jelenetek inkább hidegek és ridegek, mintsem úgy hatnak az éppen aktuális szereplőre, ahogy az a képsorokon végül látszik. Hangosan bekiabál a rendező, megállítja a jelenetet, rossz a felvétel, bármi előfordulhat, így csupán intimitást igyekszik magára erőltetni az ember, itt sem ideje, sem kedve nincs az embernek a romantikára” – szögezte le mosolyogva Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top