Sztárok

Mégis a családdal karácsonyozott Lagzi Lajcsi

A család úgy érezte, hogy nem lenne helyénvaló Lagzi Lajcsi születésnapja előtt lebontani a fát, így a tradíciónak megfelelően megvárták a családfőt.

Lagzi Lajcsi vasárnap szabadult 125 nap előzetesben töltött nap után. A zenész születésnapját már otthon tölthette, ehhez a dátumhoz pedig egy különleges szokás párosul a megtört Lagzi Lajcsi családjában.

“Az a szokás náluk, hogy Lagzi Lajcsi születésnapjáig nem bontják le a karácsonyfát. Minden évben így volt, idén is megtartották, bízva abban, hogy még láthatja. Szerencsére így történt, és a szabadulás mellett ez is hatalmas örömmel töltötte el a családfőt és az egész famíliát. Így néhány percre a karácsony szellemét is át tudták érezni, hatalmas volt a boldogság, mikor újra találkoztak. Sírva borultak egymás nyakába” – mesélte az NLCafénak Lajcsi ügyvédje, dr. Föhlich Krisztián.

A vészesen lefogyott Lagzi Lajcsit egyébként a családi találkozás mellett az otthon melege és saját ágyának gondolata is újult erővel töltötte fel. Lagzi Lajcsi ugyanis 48 órán át nem aludt, mikor megtudta, hogy végre szabadlábra helyezik.

Mégis a családdal karácsonyozott Lagzi Lajcsi

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top