Sztárok

48 órán át nem aludt Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsit és családját is rettenetesen megviselték az elmúlt hónapok megpróbáltatásai. Szabadulásának híre azonban emberfeletti erővel töltötte el a zenészt.

Lagzi Lajcsit 125 napig tartották előzetes letartóztatásban lopás és vesztegetés gyanúja miatt. Mikor Lagzi Lajcsi születésnapja előtt egy nappal végre kiszabadult a börtönből, megdöbbenve látta mindenki, hogy Lagzi Lajcsi vészesen lefogyott, arca beesett és nyúzott volt.

“Rengeteg megpróbáltatást és megaláztatást kellett eltűrnie Lajcsinak. Vasárnap azonban azért festett ennyire rosszul, mert mikor január 22-én pénteken megtudta, hogy két nap múlva szabadul, egy pillanatra sem tudta lehunyni a szemét. 48 órán keresztül nem volt képes elaludni, annyira izgatott volt és boldog, hogy végre újra láthatja családját” – mondta az NLCafénak dr. Fröhlich Krisztián, a zenész ügyvédje, aki hozzátette, hogy Lagzi Lajcsi valóban rengeteget fogyott, és rettenetesen megviselték a történtek, de miután végre otthon a saját ágyában kialudta magát, máris visszanyerte arcának egészségesebb színét, és közérzete is rengeteget javult.

48 órát nem aludt Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsit egyébként a legmagasabb, 4-es fokozaton őrizték az elmúlt néhány hétben. Ilyen szinten a gyilkosokat és terrorcselekményt elkövetőket szokták csupán szem előtt tartani.

“Napi 23 órát volt bezárva, mindössze egy órát mehetett ki mozogni vagy levegőzni. Kezdetben hármas biztonsági fokozaton őrizték, majd hirtelen átkerült négyesbe, ami abszolút érthetetlen volt, hiszen ilyen intézkedéseket csak terroristák esetében szoktak alkalmazni” – mondta hétfőn a Mokkában Lagzi Lajcsi ügyvédje, aki hozzátette, hogy volt, amikor óránként keltették fel a mulatós királyt, aki világosban kellett aludjon.

Így nem csoda, ha a szabadulása hírére olyan emberfeletti boldogság és erő töltötte el, ami miatt 48 órán át nem tudta, de lehet, hogy le sem merte hunyni a szemét a korábban teljesen összetört Lagzi Lajcsi.

48 órát nem aludt Lagzi Lajcsi

Hajdú Péter Frizbi című műsorában ma zokogva mesél a történtekről Lagzi Lajcsi:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top