Sztárok

Esztergályos Cecíliára komoly műtét vár

A színésznő azt mondja, hogy tavalyi csípőprotézis-műtétje után valószínű, hogy újabb beavatkozás vár rá.

Esztergályos Cecília súlyos műtéten esett át tavaly év elején, most azt jósolja, hogy a közeljövőben újabb operáció várhat rá. A színésznő a kedd reggeli Mokkában mesélt színpadi munkáiról, a stáb ugyanis a születésnapja alkalmából köszöntötte fel, emellett pedig rengeteg dologról szó esett.

Így mesélt a korábban kínos helyzetbe keveredő Esztergályos Cecília saját temetéséről is, amit szerinte már tökéletesen megszervezett, így viccesen meg is jegyezte, családja már nyugodtan gyászolhatja, ha esetleg bekövetkezne a tragédia. Mindezt azonban fülig érő mosollyal mesélte, majd elmondta, hogy nincs még itt az ideje ilyeneken gondolkodni, csupán az elővigyázatosság kedvéért intézkedett jó előre.

“Minden el van intézve” mondta a TV2 kamerájának viccesen.

Esztergályos Cecíliára komoly műtét vár

Csípőprotézisét is megemlítette Esztergályos Cecília, majd hozzátette, hogy szerinte hamarosan újabb műtét vár rá, de előbb megvárja, míg “leesik a lábáról”, mert jobb csípője még nem fáj, de ő már mindenre felkészül.

“Egy éve műtöttek, nem a reklám helye, de elmondom, hogy Dr. Lakatos Tamás főorvos úr zseniálisan csinálta meg, majd megyek a másikkal is. Bármikor leeshetek ugyanis a lábamról, mert ez nem fáj, a másik fájt 8 évig” – mesélte Demcsák Zsuzsának és Pachmann Péternek a színésznő.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top