Sztárok

Kate Hudson meztelen képpel cukkolja a tinisztárt

13 év a korkülönbség, de nehéz megmondani, ki a felnőtt Kate Hudson és a tinisztár, Nick Jonas kapcsolatában. A pár nélküled-újra veled viszonyában a meztelen kép csak egy újabb fejezet.

36 évesen Kate Hudson büszke arra, hogy ma is ugyanolyan laza és könnyed tud lenni, mint fiatalabb korában. Erre is kiváló példa az, ahogyan Nick Jonasszal kezeli a viszonyát.

A 23 éves énekes – aki színészként is próbálgatja magát – legutóbb a hónap elején ment síelni a színésznővel, és bár Hudson és Jonas kapcsolata szeptemberben kezdődött, azóta többször szakítottak és jöttek össze újra. Éppen úgy, ahogyan a tinisztárok világában már megszokhattuk, azzal a különbséggel, hogy a színésznő azért már bőven nem kamasz.

Kate Hudson meztelen képpel cukkolja a 23 éves Nick Jonast

Amit pedig most a Us Weekly magazin megtudott, az pedig egy apró szösszenet arról, hogyan képzeljük el a kétgyerekes színésznő és a tinisztár kapcsolatát.

A történet szerint Kate Hudsonnal éppen szakított Nick Jonas, amikor a színésznő úgy döntött: megmutatja, mit veszít az énekes. Egy kádban meztelenkedős fotót tett ki a közösségi oldalára a színésznő stylistja, amivel Hudson még viccelődött is, hogy kirúgja Sophie-t, amiért ilyeneket posztol róla.

Kate Hudson meztelen képpel cukkolja a 23 éves Nick Jonast

Bárhogyan is a, a trükk bevált, mert Jonas visszakönyörögte magát, és állítólag a színésznő azt mondta a barátoknak, hogy csak könnyű kalandra vágyik, ezért jól szórakozik a 13 évvel fiatalabb fiúval.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top