Sztárok

Nagy fájdalmai vannak Csűrös Karolának

Csűrös Karolát a férje ápolja.

Mint mi is megírtuk, Csűrös Karolát baleset érte, azóta kiderült, hogy a bokája sérült meg, a Bors szerint bokaszalag-szakadása van, de nem tudja, hogy történt a baj.

“Egyszer csak elkezdett borzasztóan fájni a bal lábam, a bokám. Aztán még jobban és még jobban, úgyhogy végül el kellett mennem orvoshoz. Megvizsgáltak, megröntgenezték, még ultrahangon is voltam, és megállapították, hogy valószínűleg kifordult a bokám, csak nem vettem észre. Kaptam egy úgynevezett bandázst, ami olyan, mint egy magas szárú cipő. Hat hétig éjjel-nappal viselnem kell! Ez annyival jobb, mint a gipsz, hogy le lehet venni. Olyankor tudom jegelni, krémmel kenegetni a bokámat. Nem nagyon sikerül járni, rettenetesen fáj!” – mondta el a lapnak a színésznő, aki azért nem mindig követi az orvos utasításait, legutóbb a téli hidegre hivatkozva nem vette fel a bandázst, amikor kontrollra ment, azt mondta, hogy nem tudna miatta cipőt húzni. “Az orvos igen mérges lett, azt mondta, ha nem hordom, akkor megnézhetem magam, mert begipszeli nekem. Nagyon szigorú volt!” – emlékszik vissza Csűrös Karola.

Nagy fájdalmai vannak Csűrös Karolának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top