Sztárok

Ezért ment Amerikába Vastag Csaba

Nagy tervekkel kezdett bele a 2016-os évbe Vastag Csaba, aki az év első he­teit az Egyesült Államokban töltötte a helyi magyar közösség meghívására, de a látogatásnak más célja is volt.

A világsztárral pózoló Vastag Csaba több helyen is fellépett Amerikában. “A Los Angeles-i magyar egyesület klubjában, a Magtárban, valamint egy helyi magyar templomban is felléptem, de emellett számos fantasztikus élményben volt részem. Návai Anikónak köszönhe­tően például eljutottam a Golden Globe-díjátadóra. Hatalmas élmény volt magyarként ott lenni, amikor a Saul fia megnyerte a legjobb külföldi film díját. Ráadásul az utána tartott fogadáson kiderült, hogy a rendezvény igazgatójának magyar a felesége, aki megismert, és bemutatott a férjének. Egyébként nagyon érdekes élmény volt, hogy tényleg mennyi mindenkinek van kint magyar kötődése. A Gazdagok és szépek sorozat producere a magyar nagykövet férje, így a segítségével beleshettem a CBS stúdiójának kulisszái mögé” – mesélte Vastag Csaba, aki Las Vagesba már azért ment, hogy felmérje a terepet. “Las Vegasba azért utaztunk el, mert tele van olyan show-kkal, amelyekből akár elleshetünk egy-két trükköt a tervezett nagy koncertek látványvilágához. Bemutattak neves zeneszerzőknek, producereknek, menedzsereknek, akikkel arról beszélgethettünk, hogyan is működik ez az egész popszakma a szórakoztatóipar fővárosában” – mesélte az énekes a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top