nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Psota Irén szívinfarktust és tüdőgyulladást kapott a kórházban

Psota Irén szívinfarktust és tüdőgyulladást kapott a kórházban

Psota Irén combnyaktöréssel került kórházba, ám ott fokozódott a baj: szívinfarktust és tüdőgyulladást kapott.
NLCafé
f Ajánlom

Psota Irént combnyaktöréssel vitték be a kórházba hetekkel ezelőtt, miután otthona fürdőszobájában elcsúszott. Régebben igen kevesen úsztak meg egy ilyen balesetet, mostanában azonban már jobb kezelést, ellátást lehet biztosítani a betegnek. Ha hamar észreveszik a bajt, antibiotikummal jól kezelhető, egy speciális sínnel pedig pár nap után akár már járhat is az érintett, így nem kell sokáig ágyban maradnia. Ám Psota Irénnél további bajok jelentkeztek a kórházban, ennek ellenére szerencsére már otthon lábadozhat – írja a Blikk.

“Úgy tudom, a körülményekhez képest jól van, másképp haza se engedték volna a kórházból. Fantasztikusan bírja a nehézségeket, úgy hallottam, jó esélyei vannak rá, hogy teljesen felépül. A kórházban egyébként infarktusa is volt, sőt egy tüdőgyulladást is elkapott, miután megoperálták a combnyaktörését. Hihetetlen, mi mindent kibír!” – mondta a lapnak a színésznő egyik kollégája.

A híreket Psota Irén házvezetőnője is megerősítette. “Sok szörnyűségen vagyunk túl, de Irén szerencsére már jobban van. Kis segítséggel a járás is megy neki. Szerintem tavasszal a Duna-parton fog már sétálni!” – mondta el Marika, aki a kórházban is mindennap a művésznő mellett volt.

Megosztás Facebookon