Sztárok

Liptai Claudia: csak egy lábtörlő vagyok

Liptai Claudia beismerte, hogy párjának, jelen esetben Kern Andrásnak, nem volt egyéb, csak egy kócos kis lábtörlő, akit kihasznált.

“Én is egy eszköz vagyok az András életében ebben a moziban, arra. Engem is csak felhasznál, tehát lábtörlő vagyok, mondjuk egy ilyen átlátszó pongyolában lettem lábtörlő” – kezdte Liptai Claudia a szerda reggeli Mokkában, amikor Kern Andrással a közös hancúrjelenetről és a Gondolj rám című filmről meséltek.

Az extra szexi Liptai Claudia egyébként hozzátette, hogy szinte rettegett a széles vászontól, féltette saját magát a számára csúf igazságtól, de mint ahogy azt bárki maga is megítélheti, semmi oka nem volt az aggodalomra, bomba formában van.

Mindjárt a Mokkában!

Közzétette: Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal – 2016. január 19.

 “Tegnap láttam én is először a filmet. Rettegtem, hogy mekkora leszek a vásznon, mondtam magamnak, hogy jaj, jövök, jövök, de meg kell, hogy mondjam, gyönyörűen van fényképezve, az operatőr szereti a színésznőket, ez egy nagyon fontos dolog, tehát minden színésznő szép benne” – mosolygott elégedetten Liptai Claudia.

A színésznő és műsorvezető egyébként párjával ment a premierre:

A nemrég gyengélkedő Liptai Claudia pedig már korábban megmutatta magát fehérneműben, akkor is csodálatos volt, és minden bizonnyal a filmben is extra dögös.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top